torsdag, januar 05, 2006

Og slik går dagane

Flopsy er ikke alltid like flink til å få nok søvn. Det er ikke det at jeg ikke har muligheten, det er bare det at det finnes kjekkere ting å finne på. Dette fører innimellom til problemer, og har litt tendenser til å forplante seg utover uka. Slik kan derfor en Flopsy-uke se ut:

Mandag: Står opp når klokka ringer, men uten å åpne øynene. Forsøker å unngå å falle i svært glatt trapp ned til 1.etasje. Tar på seg det som heter klær, og går til det som heter buss. Sover en time til; prøver å unngå at bussjåfør må vekke når kommet frem. Tar seg stor kopp med kommunal traktekaffe; deretter tendenser til åpne øyne. Gylden regel: en kopp er nok. Kan være fristende med to, men bivirkninger er kjent å kunne forekomme; særlig i form av skjelvinger i hender og flimring foran øyne. Ikke å anbefale. Som regel alt for mye å gjøre på jobb, men starter med friskt mot. Uendelig strøm av telefoner gjør at ender opp med å måtte gjøre helt andre ting enn planlagt.

Tirsdag: Tilstand marginalt bedre enn mandag. Må følge i barnehagen; frisk luft gunstig effekt, og lite bivirkninger. Morgenmøte med hjemmesykepleien sikrer god tilgang til kommunal traktekaffe....en kopp fortsatt nok. Alternativt bruke vannkoker til å lage te. Ikke tenke på hvordan vannkoker ser ut innvendig. Kan føre til brekningsfornemmelser. Fortsatt godt mot, og fortsatt uendelig strøm av telefoner.

Onsdag:Begynner å bli vant til å stå opp tidlig. Innbiller seg selv at er A-menneske. Sovner på bussen, og våkner av at dunker hodet i vinduet. Føler seg nesten pigg på jobb, men får hodepine på bussen hjem igjen.

Torsdag: Husker ikke at gikk til bussen. Vekket av bussjåfør på endeholdeplassen. Vekket på nytt av kollega på vei inn til kontoret. Må ha to kopper kommunal traktekaffe. Slår av uendelig strøm av telefoner. Telefonsvarer genial oppfinnelse. Klandrer selv for ikke å komme seg i seng tidligere, lover bot og bedring.

Fredag: Veldig trøtt, men morgenmøte med helsesjef gjør at prøver å vise seg fra beste side. Kunnskap om at det er fredag har positiv innvirkning på våkenhet. Har godt mot, og viser tendenser til hardt arbeid. Etter lunsj får telefon om elektrisk rullestol som har stanset. Eier av stol helt avhengig av denne. Vaktmester vanskelig å overbevise, og/eller har gått for dagen. Dette sikrer god innsats til tross for fredags ettermiddag. Tror Handicap-forbundet står bak. Kan også være frimurerne eller rørleggerlauget.

Lørdag og søndag: Sitter alt for lenge oppe, og gjør en stor innsats for å snu døgnrytmen. Tilgang på søvn om morgenen gjør imidlertid underverker. Tror at neste uke blir mye bedre enn forrige. Vet bedre ;-)

2 Comments:

Blogger shecat said...

Omtrent nøyaktig kopi av min uke det... har stor medfølelse.

11:38 p.m.  
Blogger Flopsy said...

Takker for all medfølelse!

Trenger igrunnen det, særlig etter en ekstra anstrengende fredags morgen. Tror dere ikke den dumme bilen bestemte seg for ikke å ville starte igjen etter at jeg fylte bensin på den? Så der sto jeg og junior, på en ubemannet bensinstasjon, fredag morgen 06.20.

Vi ble heldigvis reddet av min gamle far, som var på vei til jobb. Fikk trillet bilen til en parkeringsplass...

Ugh, jeg hater morgener, og jeg hater vinter.

7:23 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home