mandag, februar 06, 2006

Flopsy behandler Tom Waits, del 2


Jeg er litt sent ute med en illustrasjon av den tidligere omtalte kasuistikken ved navn Tom Waits; men bedre seint enn aldri.

Her er ihvertfall vår venn Mr. Waits, i klassisk positur. Lett foroverlent, med høye skuldre, krokete fingre og lett spastisk ansiktsmuskulatur.

Og når jeg tenker meg om, ligner han ikke littegranne på fugleskremselet i "Byggmester Bob"?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ytringsfrihet, Flopsy, ytringsfrihet! Sterke virkemidler fra Mr. Waits, men likevel klart innefor ytringsfrihetens romslige grenser! ;-)

Han er jo et fugleskremsel! Og Gud! og det er ikke tabu å framstille ham i bilder heller!

8:51 a.m.  
Blogger Flopsy said...

Jo, men du vet tb; det kan jo hende at enkelte rett og slett opplever disse bildene som krenkende. Jeg tenker da særlig på ytterliggående grupperinger som CP-foreningen, Revmatiker-laget og Norges Handicapforbund. Hvem vet hvilke reaksjoner man kan få fra slike fanatikere? ;-)

Men hensynet til ytringsfriheten må komme i første rekke, og jeg ser ikke at disse bildene kan være skadelige på noen måte...Jeg ville jo ikke oppnå noe annet enn å tråkke dem littegranne på liktærne, og å få bevist en gang for alle hvor sinte og mannevonde de funksjonshemmede egentlig er.

Flopsy, som er litt nervøs for å våkne i morgen tidlig til nyheten om at Handicap-forbundet har planer om å storme hjorthehiet...Hm, må slutte å kommentere innlegg så seint på kvelden...hehe

11:20 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home