mandag, februar 06, 2006

Bil del 1


Bergens Tidende har idag en sak om Frps stortingsrepresentant Gjermund Hagesæter- heretter referert til som Frp- Gjermund. Navnet skjemmer som kjent ingen.

Frp- Gjermund har nemlig vært litt uheldig, og fått alle fire dekkene på bilen sin skåret opp.

Flopsy er selvfølgelig motstander av slikt, mer også mer enn litt imponert over å se en Frp- mann med elbil. Det er nesten som å se en Senterpartist spise kebab, eller å se en SV`er kjøre Mercedes Cabriolet. Not very likely.

Men tilbake til saken. Ytringsfriheten er jo i vinden som aldri før, og Frp- Gjermund lar selvsagt ikke muligheten til å score et billig poeng gå fra seg. Tross alt, vi snakker Frp her. Gjermund mener selvfølgelig at hærverket mot bilen hans er et angrep på selveste ytringsfriheten vår. Bilen er som dere ser "prydet" av diverse slagord, og Frp-Gjermund mener derfor at hærverket må være begått av noen som misliker enten ham eller partiet. Veldig praktisk i grunnen, for da gjenstår jo bare sånn ca 3/4 av lokalbefolkningen som mistenkte.

"Skal man ikke ha lov å ha et politisk budskap på bilen uten å bli utsatt for hærverk", spør Frp- Gjermund journalisten.

Flopsy ser det derimot i en større sammenheng. Når man parkerer bilen sin for helga på Shell-stasjonen i Knarvik, burde man ikke være så forbauset. Fritidstilbudet er nok ikke all verden i det distriktet, og lokalungdommen syntes nok bare det var hyggelig av Gjermund å stille bilen sin til disposisjon- slagord eller ikke slagord.

Og hvis de slagordene der er representative for ytringsfriheten- vel, da kan det være det samme med hele greia ;-)

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Spiser ikke SP-folk kebb? Jøss, det var nytt for meg.. ;-)

8:49 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Det tenker jeg nok ;-)

Jeg er forøvrig av dem som synes at kebab kan være skikkelig godt. Det utelukker likevel ikke at det også kan være skikkelig dårlig...omtrent som Kina-mat, med andre ord ;-)

Flopsy

11:09 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home