søndag, august 20, 2006

Ny utgivelse fra den hengslete mannen med den grove røsten


Vi snakker selvfølgelig om Tom Waits.

Utgivelsen kommer etter sigende den 21.november, og vil inneholde ikke mindre enn 3 cd`er med sanger som av ulike grunner ikke har kommet med på de tidligere utgivelsene. Som vi alle vet er det høy kvalitet på det herr Waits driver med, så det er god grunn til å glede seg.

Utgivelsen har fått tittelen: "Orphans: Brawlers, bawlers and bastards", og skal inneholde 54 sanger. Hver del har sitt særpreg, og her ble det så mange vanskelige ord at jeg velger å holde meg til amerikansken fra sida til plateselskapet Anti:

""Brawlers" is chock full of raucous blues and full- throted juke joint stomp, "Bawlers" contains Celtic and country ballads, waltzes, lullabies, piano and classic lyrical Waits` songs, while "Bastards " is filled with experimental music and strange tales.

Sjansen for at denne befinner seg i heimen i god tid før julekvelden er nok ganske stor.


7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gleder man seg? Ja, man gleder seg! Man har tenkt å stå i kø når butikkene åpner! (sto i kø sist også.. alene, men likevel..) ;-)

11:55 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Hehe. Da jeg så blogginnlegget her, lurte jeg på om tb allerede hadde foretatt bestilling på nett. Men selvfølgelig kø-ståing er bedre!

Ser ikke bort fra at det blir første variant for meg...

3:59 p.m.  
Blogger Flopsy said...

tb: Kan man kalle det kø når man står der alene da? ;-)

Carnil: Tror det blir nettet her også. Her i byen er vi uten musikkforretning igjen, etter et tappert forsøk på å drive en slags videoutleie/ internettcafè/cd-butikk. Det gikk ikke så helt bra det...

Gleder oss gjør vi uansett.

6:10 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Klart det er en kø selvom det bare står én der. Men det er hyggeligere når det er flere i køen... Har du forresten lagt merke til hvor vanlig det er at det kommer noen som legger merke til at det er opptatt bakerst, og derfor like godt går helt fram med en gang? :o)

12:52 p.m.  
Anonymous Anonym said...

En mann kan være en kø, ja! Særlig jeg

3:37 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Så forresten et sitat fra Mannen, fra USA-turneen nå nettopp:
“How do I like the weather? Weather of any kind is pleasant. When you’re gone there’s no weather. So yes, I like the weather.”
.. tror det langsomt men sikkert er i ferd med å seile opp i tetklassen blant alle mine livsmotto.. ;-)

9:51 p.m.  
Blogger Flopsy said...

Kai: Ryktet forteller at du har gode erfaringer fra kølivet ja ;-).

tb: Kjempeflott sitat! Godt med litt religionsuavhengig livsvisdom i disse tider.

12:13 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home