lørdag, april 21, 2007

Byen e Bergen og laget e Brann!

Siden Tippeligaen er i gang, så tenkte jeg det ville være bra å minne alle mine 2-3 lesere om hvilken klubb det er som gjelder. Sånn i tilfelle noen skulle være i tvil:


Det er ellers viktig at Hagbarth lærer å sette pris på skikkelig fotball. Gudene forby at han skulle finne på å heie på sånne kjipe østlandslag, som for eksempel Odd Grenland. Eller enda verre, Vålerenga. Ikke at sjansen for det sistnevnte er særlig stor. Enga taper jo mot Brann på søndag, så da blir det jo tydelig for Hagbarth at det ikke er noe alternativ ;-)

7 Comments:

Blogger Habben said...

Brann er jo et fint alternativ å heie på, synd de aldri vinner noe.

7:53 a.m.  
Blogger Flopsy said...

Hm ja, dessverre enig med deg der. Men vi slutter jo aldri å håpe, og fotball skal jo være 90 % lidelse, er det ikke så?

3:37 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Jo, for Branntilhengere er vel det en god holdning å ha. Nå ser det jo litt bra ut da, for øyeblikket, men det er vel bare for å forsterke lidelsen mot slutten av sesongen.

10:22 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Må jo bare uttrykke min medfølelse etter helgens serierunde, da.. ;-) Men Hagbart har vel fått tilsendt skikkelig supporterutstyr allerde? Eller har Hjorthen underslått det?

Mente ikke dama til Jokke (i Pondus) at det var i strid med loven å gjøre ungen til Leeds-supporter? Sånn litt i tråd med å gi småttingene navn som kan være til ulempe og plage for dem? Kan noe av det samme gjelde Brann? Et liv som Brann-supporter; et liv i frustrasjon! (Men det gjelder vel alle fortballag? 90% smerte!)

12:50 p.m.  
Blogger Flopsy said...

Ja, jeg får vel være stor nok på det til å gratulere med seieren, tb :-).

Og joda. Hagbarth har visst en RBK-skjorte liggende i skuffa. Hjorthen prøvde å underslå den, men han fikk visst ikke byttet den i Odd-drakt. Men egentlig er det jo Brann-body Hagbarth ønsker seg mest ;-)

Brann vinner jo nesten aldri noe, så det er nok feil hest å satse på sånn sett. Men så var det disse følelsene da. Og hva har egentlig skjedd med Leeds? På vei ned til 3. nivå, hva er det for noe?

3:47 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Vil helst ikke høre noe om Leeds, jeeg. Uhyggelige greier, for en gammel fan som en gang i ungdommen hadde bilde av Billy Bremner på veggen...

Ellers har jeg ikke noen problemer med å innfømme at jeg har en viss sans for Brann )og ikke bare pga 9-0 og 10-0 og slike ting, men fordi det er et orntlig fotball-lag...

8:21 a.m.  
Anonymous Anonym said...

http://www.dagbladet.no/tegneserie/pondus/?1178697721

10:08 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home